Apie „Lakers“ sprendimą pranešė itin gerai žinomas ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski, o vėliau oficialiai naujienas patvirtino pati komanda.

Los Andželo komandai šiais metais buvo keliama aukšta kartelę, kadangi buvo tikimasi daugiau sužaistų rungtynių iš žvaigždžių dueto Anthony Daviso ir LeBrono Jameso, stabilesnio žaidimo iš D’Angelo Russello, o komandą per tarpsezonį papildė „Heat“ gretose spindėjęs Gabe’as Vincentas ir kiti.

Tiesa, reguliarusis sezonas D. Hamo vedamai komandai buvo sunkus – tik po sėkmingo spurto sezono pabaigoje 8-a pozicija (47-35) pavyko patekti į įkrintamąsias, kuriose patiesė Joną Valančiūną ir Naujojo Orleano „Pelicans“ krepšininkus. Pirmajame atkrintamųjų raunde „Lakers“ kelią užstojo Nikola Jokičius ir „Nuggets“, kurie užtikrintai 4-1 laimėjo seriją ir žengė toliau.

D. Hamas per savo laiką Los Andžele nuskynė 90 pergalių ir patyrė 74 pralaimėjimus, nukeliavo iki Vakarų konferencijos atkrintamųjų varžybų finalo ir šiame sezone triumfavo pirmajame NBA taurės turnyre.

Oficialių kandidatų į „Lakers“ trenerio postą kol kas nėra, tačiau sklando gandai, jog komanda dairosi į ilgalaikį NBA krepšininką JJ Redicką ir dabartinį Los Andželo „Clippers“ trenerį Tyronną Lue.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją