Serijos rezultatas iki keturių pergalių tapo lygus – 1:1. Kiti du mačai bus žaidžiami Majamyje.

Pirmame susitikime „Celtics“ vienu metu traiškė varžovus 34 taškais ir galiausiai laimėjo 114:94, tačiau šį kartą istorija buvo visiškai kitokia.

Svečiai nuo varžovų atitrūko trečiame kėlinyje, kai pelnė 10 taškų be atsako ir susikrovė dviženklį pranašumą 82:70.

Mačo pabaigoje „Celtics“ sugebėjo sumažinti 11 taškų deficitą iki šešių (96:102), bet Calebas Martinas pataikė eilinį tritaškį ir nuo šio momento šeimininkams nepavyko priartėti prie varžovų per vieną metimą.

„Heat“ pataikė net 23 tritaškius iš 43 – tai naujas klubo rekordas NBA atkrintamosiose varžybose. Komanda iškovoti pergalę sugebėjo ir be savo lyderio Jimmy Butlerio.

Priminsime, kad praėjusį sezoną „Heat“ taip pat pradėjo atkrintamąsias varžybas iš aštuntos pozicijos, bet nukeliavo iki NBA finalo.

Nugalėtojams Tyleris Herro pelnė 24 taškus (6/11 trit.) ir išdalino 14 rezultatyvių perdavimų. Dvigubą dublį surinko ir Bamas Adebayo – 21 taškas, 10 sugriebtų kamuolių.

Bostono klubo žvaigždžių duetas Jaylenas Brownas ir Jaysonas Tatumas atitinkamai surinko 33 ir 28 taškus. Prastai mačas susiklostė latviui Kristapui Porzingiui, pelniusiam tik 6 taškus (1/5 dvit., 0/4 trit., 4/4 baud.).

„Celtics“: J. Brownas 33 (8 atk. kam.), J. Tatumas 28 (8 atk. kam.), D. White’as 13, J. Holiday 9.

„Heat“: T. Herro 24 (14 rez. perd.), B. Adebayo (10 atk. kam.) ir C. Martinas (5/6 trit.) po 21, J. Jaquezas Jr. 14, N. Jovičius 11 (9 atk. kam., 6 rez. perd.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją