„Fenerbahče“ gerbėjų nepasitenkinimas pasidarė akivaizdus rungtynėms dar net nepasibaigus – arčiausiai aikštelės sėdėję sirgaliai stoviniavo ir kalbėjo su žaidėjais, o ant parketo kažkas net metė piniginę, kurią patraukti teko mačo arbitrui.

Rungtynės baigėsi šiek tiek kontraversišku teisėjų sprendimu neskirti pražangos „Fenerbahče“ komandai, nors kontaktas su kamuolį kontroliavusiu Mike’u Jamesu buvo padarytas. Pražanga būtų suteikusi paskutinį šansą aikštės šeimininkams išplėšti pratęsimą ar net pergalę.

Nuaidėjus finaliniam švilpukui Stambulo ekipos sirgaliai puolė į aikštelę aiškintis santykių su pergalę švenčiančiais „Monaco“ žaidėjais.

Provokatoriumi šioje situacijoje galėjo būti Jarronas Blossomgame’as, kuris nuaidėjus sirenai iškart pribėgo prie šūkaujančių „Fener“ sirgalių ir ekspresyviai džiaugėsi pergale.

Po šio mačo labai realu, jog Stambulo ekipa sulauks sankcijų iš Eurolygos, tačiau jau žinoma, jog čempionatas į Turkijos sostinę nebegrįš, kadangi lemiama ketvirtfinalio serijos kova ketvirtadienį vyks Monake, o finalinis ketvertas bus žaidžiamas Berlyne.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)