„Olimpas“ paskelbė, kad ieškoma sprendimų, kaip klubą išlaikyti bei veiklą tęsti Palangoje.

Antradienį, balandžio 23 d., įvyko klubo vadovo Jono Vainausko ir pirminio klubo įkūrėjo R. Seibučio susitikimas, kurio metu pastarasis išreiškė norą klubą susigrąžinti.

Susitikimo metu aptarti formalumai bei sutarta, jog bus dedamos maksimalios pastangos, kad klubas išliktų Palangoje ir R.Seibučio rankose, skelbia „Olimpas“.

„Pats geriausias sprendimas, kad komanda ir liktų tiems, kas nuo pradžių ją kūrė ir geriausiai supranta Palangos krepšinio poreikius bei lūkesčius", – sakė „Olimpo" prezidentas J. Vainauskas.

Pridedama, kad pasiūlymai Palangos miesto ir Klaipėdos rajono savivaldybėms įsigyti klubo dalis yra atšaukti.

J. Vainauskas su tėvu Gedvydu „Olimpą“ valdė vienerius metus, nors iš pradžių neslėpė ambicijų žaisti Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), o ateityje – ir Europos turnyre.

Vis tik šis sezonas buvo baigtas nusivylimu – pralaimėta Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) pusfinalyje. Praėjus keletui dienų po nesėkmės paskelbta, kad J. Vainauskas parduoda komandą už 70 tūkst. eurų ir pateikė pasiūlymą Klaipėdos rajono savivaldybei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją