NBA atkrintamųjų pirmojo etapo serijoje iki keturių pergalių Oklahomos krepšininkai pirmauja 2:0. Kiti du susitikimai bus žaidžiami „Pelicans“ namų aikštėje.

J. Valančiūnas per 23 minutes pelnė 19 taškų (8/14 dvit., 3/3 baud.), sugriebė 7 kamuolius, atliko du rezultatyvius perdavimus, taip pat po dukart suklydo ir prasižengė.

Lietuvis įspūdingai pradėjo mačą, surinkdamas 11 taškų per pirmas tris minutes, tačiau „Pelicans“ tai negelbėjo. Šeimininkai jau po pirmojo kėlinio turėjo dviženklį pranašumą (35:22), kurį išlaikė praktiškai viso susitikimo metu ir palaipsniui augino.

Jeigu pirmame serijos mače pelikanams pavyko apriboti varžovus 94 taškais, tai šį kartą „Thunder“ jau žaidė savo krepšinį ir buvo ta komanda, kuri reguliariame sezone varžovams vidutiniškai atseikėdavo po 120 taškų.

Šeimininkai pataikė 14 tritaškių iš 29, o po varžovų klaidų pelnė net 22 taškus. „Pelicans“ toliau verčiasi be savo ryškiausios žvaigždės Ziono Williamsono.

Nugalėtojų gretose ryškiausias buvo Shai Gilgeousas-Alexanderis – 33 taškai (10/14 dvit., 3/4 dvit., 4/4 baud.) ir 5 rezultatyvūs perdavimai.

„Thunder“: S. Gilgeousas-Alexanderis 33, C. Holmgrenas 26 (7 atk. kam.), J. Williamsas 21 (7 rez. perd.), L. Dortas 14, J. Giddey 13.

„Pelicans“: J. Valančiūnas 19 (7 atk. kam.), B. Ingramas ir H. Jonesas po 18, C. McCollumas 15, N. Marshallas 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)