Serijoje iki trijų pergalių graikų klubas priekyje 1:0. Antrosios ketvirtfinalio rungtynės balandžio 26 dieną vėl vyks Katalonijoje.


Pirmajame kėlinyje vyko lygi ir atkakli kova, o po Alexo Abrineso dvitaškio katalonai turėjo taško deficitą (18:19).

Antrajame ketvirtyje išryškėjo OLY pranašumas. Filipo Petruševo vedami graikai susikrovė 9 taškų pranašumą (44:35).

Po pertraukos lyderio rolės Pirėjo ekipos gretose ėmesi Nigelas Williamsas-Gossas, kuris surado atsakymus į „Barcelonos“ sėkmingas atakas, o svečiai išlaikė pranašumą prieš lemiamą ketvirtį (61:54).


Ketvirtajame kėlinyje šeimininkai buvo sumažinę deficitą iki 3 taškų (58:61), bet kitoje barikadų pusėje iniciatyvos ėmėsi Shaquielle'as Mckissicas, kuris atliko keletą rezultatyvių perdavimų bei pats pelnė 4 taškus iš eilės ir sukrovė „Olympiakos“ klubui dviženklį pranašumą (69:59).

Katalonai surengė dar vieną sugrįžimą ir po N. Laprovittolos tritaškio komandas skyrė tik 2 taškai (67:69), bet svečiai vėl atsakė į šią atkarpą savo sėkmingomis atakomis, kurios buvo lemtingos sprendžiant šių rungtynių nugalėtoją.

Graikams pergalę įtvirtino G. Larentzakio baudos metimai, o paskutinis Jabario Parkerio dėjimas rungtynių baigties nebepakeitė.

Ignas Brazdeikis rungtyniavo beveik 8 minutes ir spėjo pelnyti 2 taškus (1/2 dvit.), atkovojo 2 kamuolius ir surinko 3 naudingumo balus.

Rokas Jokubaitis žaidė 14 minučių ir pelnė 6 taškus (3/5 dvit.), atkovojo 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir surinko 6 balus.

Nugalėtojams Nigelas Williamsas-Gossas pelnė 15 taškų, Isaiah Canaanas surinko 14, Filipas Petruševas pridėjo 12 taškų.

„Barcelonai“ Willy Hernangomezas ir Jabari Parkeris pelnė po 13 taškų, Alexas Abrinesas surinko 11, Ricky Rubio (7 rez. p.) pridėjo 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją