Serijoje iki trijų pergalių rezultatas tapo 1:0 Izraelio komandos naudai.

Antrosios rungtynės balandžio 25 dieną taip pat vyks Atėnuose.

Rungtynės startavo rezultatyviomis komandų atakomis. M. Grigonis per pirmąjį ketvirtį pataikė tris tolimus metimus, bet PAO turėjo vieno taško deficitą (25:26).

Antrajame kėlinyje šeimininkai pradėjo tvarkyti reikalus gynyboje, o tai leido įgyti kiek svaresnį pranašumą. Po Kosto Slouko taiklių baudos metimų ekipas skyrė dviženklis skirtumas (50:40).

Visgi „Maccabi“ grįžo į rungtynes ir jau pačioje ketvirto kėlinio pradžioje priartėjo prie varžovų per vieno metimo atstumą (68:70).

Rungtynių pabaiga klostėsi dramatiškai. Likus trims minutėms iki rungtynių pabaigos svečiai iš Tel Avivo persvėrė rezultatą savo naudai (83:81), o po Bonzie Colsono baudos metimų pranašumas išaugo iki 4 taškų (85:81).

Savo žodį tarė „Panathinaikos“ gynėjai Kendrickas Nunnas ir Jerianas Grantas, kurie pelnė 5 taškus be atsako ir prasidėjus paskutinei rungtynių minutei išlygino rezultatą (87:87).

Visgi graikams perlaužti rungtynių savo naudai nepavyko. Lorenzo Brownas smeigė dvitaškį, Kostas Sloukas suklydo, o Joshas Nebo baudų metimais įtvirtino „Maccabi“ triumfą.

Marius Grigonis per 24,5 minutės pelnė 11 taškų (3/8 trit.), atkovojo 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir surinko 10 naudingumo balų.

Graikų neišgelbėjo 22 Mathiaso Lessorto taškai, Kostas Sloukas surinko 12, Jerianas Grantas pridėjo 11 taškų.

„Maccabi“ į pergalę vedė 18 taškų pelnęs Bonzie Colsonas, 16 surinko Lorenzo Brownas, Wade'as Baldwinas pridėjo 15 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją